FredagsTrashtalk #8 – ”Jag har varit på kanske fem spelare som lämnat Hockeyallsvenskan”

 FredagsTrashtalk #8 – ”Jag har varit på kanske fem spelare som lämnat Hockeyallsvenskan”

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #8 – ”Jag har varit på kanske fem spelare som lämnat Hockeyallsvenskan” ute.

I dagens avsnitt blickar vi mot nästa veckas transferdeadline och pekar ut de klubbar som verkligen måste förstärka inför säsongsavslutningen samt vad det är för typ av spelare de behöver få in.

Visby/Romas sportchef André Lundholm gästar och berättar om jakten på spelare inför deadline, statusen på målvaktssidan och den storsatsning som väntar framöver.

Gästar gör även Brödernas/Väsbys sportchef Tom Tärnström som berättar om situationen i klubben med den senaste tidens svaga sportsliga resultat, målbilden för resten av säsongen och sina ambitioner inför den deadline som stundar.

Dessutom ett ”Hockeystadens Halleluja” där Henrik Skoglund lyfter fram ett koppel av spelare som gjort det väldigt bra, men kanske inte fått så mycket uppmärksamhet.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare