#299 Beviset på söderseriens förträfflighet

 #299 Beviset på söderseriens förträfflighet

 

Inte ens lite teknikstrul kan hindra Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund från att analysera de senaste Hockeyettan-rubrikerna.

Vi snackar om Segeltorps sena avgörande, Mjölbys nya maskot, en glädjande comeback, beviset på söderseriens förträfflighet, svag kommunikation kring en tränarsparkning, krisen i Brödernas/Väsby, storfavoriternas oroande tendens, imponerande serietvåan Lindlöven, nej tack till en allsvensk back, målglada Mariestad, spetsbackens knäskada, allsvenskt intresse för en Hockeyettan-keeper, valet av en allsvensk bottenklubb, en potentiell frälsare och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi blickar mot transferdeadline som bara är en vecka bort och pekar ut de klubbar som verkligen måste förstärka samt vad det är för typ av spelare de behöver få in. Gästar gör Visby/Romas och Brödernas/Väsbys sportchefer André Lundholm respektive Tom Tärnström som berättar om planerna inför deadline och reder ut i vilka sportsliga situationer de egentligen befinner sig just nu. I ”Hockeystadens halleluja” lyfter Henrik Skoglund fram ett koppel av spelare som gjort det väldigt bra, men kanske inte fått så mycket uppmärksamhet.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare