FredagsTrashtalk #7 -”Sportchefen kom ner och höll ett brandtal”

 FredagsTrashtalk #7 -”Sportchefen kom ner och höll ett brandtal”

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #7 -”Sportchefen kom ner och höll ett brandtal” ute.

I dagens avsnitt lyfter vi fram och analyserar de fem största krislagen i Hockeyettan just nu och funderar kring hur de ska kunna vända de dystra trenderna.

Mariestads tränare Ronny Helander gästar och resonerar kring sitt lags ojämna insatser, varför agerandet kan se lite nonchalant ut ibland och utmaningen att hantera pressen att ha både sina egna och omgivningens förväntningar på sig när det grinar emot.

Apropå krislag kunde Falu IF räknas in som ett sådant under hösten. Men efter tio raka nederlag vände det. Lagets kapten, hemvändaren Patrik Elfsberg är med och berättar om lagets säsong, succévärvningen Hunter Godmere och det stundande derbyt mot hans förra klubb Borlänge.

Dessutom ett ”Hockeystadens Halleluja” där fokus hamnar helt och hållet på en hårt arbetande upplysare som förtjänar all uppskattning.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare