#298 Ett fint namn på en allt-i-allo

 #298 Ett fint namn på en allt-i-allo

 

Ny torsdag och nya Hockeyettan-rubriker för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att analysera.

Vi snackar om centerns återkomst från cancern, en skallfraktur, en klubbchef som lämnar, Vallentunas viktiga segrar, Hanvikens hamburgarfest, orosmolnen i Väsby, talangavhoppen i Troja, kanadensaren som lämnar vårserien, Mariestad och Karlskronas helt olika sidor, Kristianstads dipp, keppern på väg mot SHL (?), att HC Dalen är det nya Halmstad och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi lyfter  fram och analyserar de fem största krislagen i Hockeyettan just nu och funderar kring hur de ska kunna vända de dystra trenderna. Går allt i lås kommer vi dessutom att gästas av Mariestad-tränaren Ronny ”Rockstar” Helander och Falu IF-kaptenen Patrik Elfsberg. I ”Hockeystadens halleluja” lyfter Henrik Skoglund fram en hårt arbetande upplysare som förtjänar all uppskattning.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare