FredagsTrashtalk #6 -”Efter vår sista match i serien var det många lag som ringde”

 FredagsTrashtalk #6 -”Efter vår sista match i serien var det många lag som ringde”

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #6 -”Efter vår sista match i serien var det många lag som ringde” ute.

I dagens avsnitt spekulerar vi i spelare som kan komma att värvas från Hockeyettan till Hockeyallsvenskan innan fönstren stänger den här säsongen. Är det mest troligt att den typen av värvningar sker från Allettorna eller vårserierna?

Linus Skager har varit spekulationernas man hela hösten och valde slutligen att lämna Forshaga för en återkomst i Kalmar. Han gästar avsnittet och berättar om känslorna inför att återvända till Kalmar, att ständigt vara omgärdad av spekulationer, klubbarna som jagade honom och vilka som är favoriter till att ta klivet upp i Hockeyallsvenskan i vår.

Nyköping har drabbats av en störtflod av skador den här säsongen och tvingats lappa och laga. Nyköpings sportchef Magnus Eriksson gästar och berättar om hur man hanterar situationen, statusen på skadade pjäser och spelare som kommer samt som det finns en förhoppning om ska signa för resten av säsongen.

Dessutom en ”Hockeystadens Halleluja”-lista där ett gäng klubbar och en serie som på olika sätt svarat för positiva utropstecken i början av året lyfts fram.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare