#297 Är de rent av på väg mot kval?

 #297 Är de rent av på väg mot kval?

 

Serierna rullar vidare och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund har full koll på händelserna i Hockeyettan.

Vi snackar om juniorkeeperns möte med seniorbomben, anledningen till ojämna insatser, att KRIF gjorde mål, ängsliga Karlskrona, väst vs syd i södra Allettan, söderdominansen i vårserien, den prekära situationen för skadeskjutna Linden, Mjölbys backjakt, att Linus Skager slutligen lämnade Forshaga, poängkungens återkomst, framtiden för Hudiksvalls viktiga stomme, Brödernas boogeyteam, Visby/Romas svårsiade målvaktsvärvning och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi tittar närmare på spelare som skulle kunna bli värvade från Hockeyettan till Hockeyallsvenskan innan säsongen är över på samma sätt som Linus Skager värvades från Forshaga till Kalmar. Som av en händelse gästar just Linus Skager och berättar om återkomsten till Kalmar, att ständigt vara omgärdad av spekulationer, klubbarna som jagade honom och vilka som är favoriter till att ta klivet upp. Gästspelar gör även Nyköpings sportchef Magnus Eriksson som berättar om lagets prekära skadesituation, status på de frånvarande spelarna och tillskotten som kan komma at förstärka resten av säsongen. I ”Hockeystadens halleluja” lyfter Henrik Skoglund lag och en serie som utmärkt sig extra under inledningen av det nya året.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare