Patreon #195 Extrema situationer kräver extrema åtgärder

 Patreon #195 Extrema situationer kräver extrema åtgärder

 

Måndag betyder fullängdsavsnitt exklusivt för alla som stöttar oss via Patreon och nu finns avsnittet ”Patreon #195 Extrema situationer kräver extrema åtgärder” ute.

I dagens avsnitt snackar vi om Clemensnäs logga, Kalix ekonomiska situation, en oklar destination i Schweiz, baksidan med en svag start, en potentiell målvaktskris, noll mål på sex matcher (!), Tranås virvlande anfallshockey, en verklighetsfrånvänd tiggarkampanj, Mariestads klämmiga kampsång, Skövdes orimliga derbybortförklaring, Skoglunds checklista till Kristianstad, vägen framåt efter Djurgårdssuccén, att Hudiksvall borde värva, Borås kortsiktiga plan och en hel del annat.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare