FredagsTrashtalk #5 – ”Det är svårt att inte vara glad när man är på isen i en Hockeyettan-match”

 FredagsTrashtalk #5 – ”Det är svårt att inte vara glad när man är på isen i en Hockeyettan-match”

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #5 – ”Det är svårt att inte vara glad när man är på isen i en Hockeyettan-match” ute.

I dagens avsnitt tar vi en titt i spåkulan och funderar lite kring vad som är att vänta i Hockeyettan 2024. Det blir snack om licenser, tv-pengar, serieupplägg, en rykande het kvalserie och en hel del annat.

Mellandagarnas poängstarkaste spelare Tim Friberg gästar och snackar om hur Enköping plötsligt förvandlats från ett ineffektivt gäng till ett lag som öser in mål, förväntningarna på honom själv som ledande spelare i laget och helgens stundande tripp till Norrland, hur förbereder man sig för en sån?

Domaren Robin Werner skadesköts två gånger om i Allettan-premiären, han är också med och berättar om den märkliga matchen och diskuterar även livet som domare i Hockeyettan, hur snacket egentligen går där nere på isen, att ha en hög nivå och att även domare har en gameplan.

Dessutom en ”Hockeystadens Halleluja”-lista där fokus ligger på ifrågasatta målvakter som gett belackarna svar på tal i öppningen av de nya serierna.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare