#296 Baksmällan

 #296 Baksmällan

 

Årets första avsnitt är fullmatat med Hockeyettan-spörsmål för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att ta itu med.

Vi snackar om det imponerande HC Dalens svaghet, svårspelade ”skitlag”, Karlskronas mentala prövning, KRIFs baksmälla efter Sebastian Borg, vägvisarderby för Skövde, starka Vimmerby, Väsbys nollsummespel, backen som är tillbaka som forward, ett ytterst märkligt målvaktslån, nya härförare i Troja, griniga Alvesta, Huddinges härdsmältor, Mörrums nedviksmentalitet, Borås nya radarpar, pensionärerna i Surahammar, Clemensnäs skottmaskin, sanslösa målvaktsingripanden och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi tittar i spåkulan och diskuterar lite kring vad som är att vänta av Hockeyettan 2024, så väl på som utanför isen. Dessutom gästar mellandagarnas poängstarkaste spelare, Enköping-kaptenen Tim Friberg, för att diskutera sitt lags pånyttfödda offensiv och helgens kommande tripp norrut. Med är också domaren Robin Werner som skadesköts ordentligt i Allettan-premiären och pratar om sitt förhållningssätt som rättsskipare i ligans häftigaste matcher. I ”Hockeystadens halleluja” blir det fullt målvaktsfokus.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare