FredagsTrashtalk #4 – ”Det glöms bort att vi tar steg vi också”

 FredagsTrashtalk #4 – ”Det glöms bort att vi tar steg vi också”

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #4 – ”Det glöms bort att vi tar steg vi också” ute.

I dagens avsnitt lyfter vi fram klubbarna (fyra var!) med störst potential att verkligen lyfta och göra något riktigt bra under våren. Vilka har gjort åtgärder som får det att lyfta och vilka har helt enkelt bara mer att ge än de har visat hittills?

Skövdes sportchef Anders Lundström gästar och berättar om hur klubben har analyserat och agerar för att vända på den förskräckliga trenden med tre raka jumboplaceringar i Allettan och jaga nedviksspöket ur Billingehov. Hur ska laget tackla det hela mentalt och hur påverkar situationen med likviditetsbrist och släpande löner som varit en realitet under hösten?

Halmstad-forwarden Victor Gagic är också med och förklarar hemligheten med Hammers som ständigt överträffar omgivningens förväntningar och gör starka resultat trots att de konstant nederlagstippas.

Dessutom en ”Hockeystadens Halleluja”-lista som pekar ut fem riktigt vassa impact-värvningar som gjorts under uppehållet.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare