#295 Skillnaden på topp och botten fem

 #295 Skillnaden på topp och botten fem

 

Storhelgerna närmar sig och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund bjuder därmed på årets sista ordinarie avsnitt.

Vi snackar om win-win för båda parter i Tyringe, Christoffer Törngrens betydelse för Vimmerby, Surahammars glädjebesked och målvaktsdribbel, det ekonomiska mörkret i ligan, Trojas Finlands-chansning, förväntningarna på Johan Skinnars i Borlänge, Nyköpings rivalvärvning, Kristianstads centersida, Wings rutinerade förstärkning, förändrade förväntningar på flyttfågeln, Hudiksvalls långa skadelista och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi lyfter fram klubbarna med störst potential att verkligen lyfta och göra något riktigt bra under våren. Dessutom gästar Skövdes sportchef Anders Lundström för att förklara hur hans lag ska jaga bort Allettan-spöket och Halmstads energiforward Victor Gagic som funderar över hemligheten bakom att Hammers alltid överträffar förväntningarna. I ”Hockeystadens halleluja” blir det fullt fokus på impact-värvningar.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare