FredagsTrashtalk #3 – ”Det snackas inte så mycket om att man spelat 0-0 mot Rohdin, Bergström och Crus”

 FredagsTrashtalk #3 – ”Det snackas inte så mycket om att man spelat 0-0 mot Rohdin, Bergström och Crus”

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #3 – ”Det snackas inte så mycket om att man spelat 0-0 mot Rohdin, Bergström och Crus”” ute.

I dagens avsnitt belyser vi klubbarnas målvaktssituation inför stundande Allettor och vårserier. 20 av 40 klubbar har kontinuerligt matchat båda sina målvakter i grundserien, behöver de välja en uttalad etta inför fortsättningen? När är det bästa läget att göra valet och framförallt vem ska de välja?

Spelaragenten Tobias Johansson från Quantum Hockey Agency gästar och berättar om hur man guidar spelare till rätt klubbval, synen på lån, vad som händer på marknaden mellan grundserien och Allettan och hur kontakterna egentligen ser ut när spelare byter klubb under säsong. Bland en hel del annat.

Vimmerby-forwarden Anton Carlsson är också med och funderar kring sin fantastiskt vackra statistik, 0 mål och 18 assist på 18 matcher, men berättar också om den bortglömda sidan av lagets spetsiga förstaline.

Dessutom en ”Hockeystadens Halleluja”-lista som blickar tillbaka på det allra bästa från grundserien.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare