#294 Stjärnans oväntade avsked

 #294 Stjärnans oväntade avsked

 

Uppehållet innebär inte färre Hockeyettan-snackisar för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att analysera.

Vi snackar om Borås tränarsparkning, en finsk Jens Berggard, Skövdes ekonomiska situation, skillnaden på publik och fans, Jesper Emanuelssons uppbrott från Troja-Ljungby, Vimmerbys värvningsdröm, stjärnan som tillslut testar allsvenskan, om det är bra eller dåligt med en kravbild som skapar avhopp, ett gäng lösa rykten, backens märkliga klubbval och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi belyser klubbarnas målvaktssituation inför stundande Allettor och vårserier. 20 av 40 klubbar har kontinuerligt matchat båda sina målvakter i grundserien, behöver de välja en etta inför Allettan? När är det bästa läget att göra valet och framförallt vem ska de välja? Vi gräver djupt. Dessutom gästar spelaragenten Tobias Johansson och Vimmerbys forward Anton ”0+18” Carlsson medan herr Skoglund levererar ett höstsammanfattande ”Hockeystadens halleluja”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare