Patreon #191 Allettans mest svårtippade lag?

 Patreon #191 Allettans mest svårtippade lag?

 

Måndag betyder fullängdsavsnitt exklusivt för alla som stöttar oss via Patreon och nu finns avsnittet ”Patreon #191 Allettans mest svårtippade lag?” ute.

I dagens avsnitt snackar vi om den svala serieavslutningen, bonuspoäng från grundserien, upplösningen i den norra seriens streckstrid, ett potentiellt buckligt spelschema, seriesegrarna, de som varit sämst i ligan, de ökade klyftorna, en underskattad poängligavinnare, den stora skrällen i målvaktsligan, succébacken, Vimmerbys estetiska statistik, spelarna som byter Allettan-klubb, Nyköpings målvaktssituation, Troja-Ljungbys snapsvisa och en hel del annat.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare