FredagsTrashtalk #2 – ”Visst har vi satt oss i en situation som inte är önskvärd”

 FredagsTrashtalk #2 – ”Visst har vi satt oss i en situation som inte är önskvärd”

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #2 – Visst har vi satt oss i en situation som inte är önskvärd” ute.

I dagens avsnitt riktar vi med anledning av Surahammars tuffa ekonomiska situation spotlighten mot föreningens trupp och funderar över vilka av spelarna som kan komma att lämna och vilka klubbar i Hockeyettan de i så fall kan komma att hamna i. ”Surahammars smörgåsbord” helt enkelt.

Kiruna IFs sportchef Thomas Jatko gästar och berättar om nerverna inför helgens avgörande i Hockeyettan norra, klubbens ambitioner, varför det är så viktigt att nå Allettan och de tappade poängen han tycker att man borde ha haft. Bland en hel del annat.

Karlskrona-backen Marcus Björk är också med och funderar över hur viktigt det är att vinna serien, vad som gör KHK till ett så bra lag i år, gör jämförelser med sitt fjolår i Hudiksvall och benar ut vilken av Hockeyettan-serierna som egentligen är bäst.

Dessutom givetvis succésegmentet, listan ”Hockeystadens Halleluja” med både en sågning och viktiga hyllningar.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare