#293 Risk för ett nytt Kiruna AIF

 #293 Risk för ett nytt Kiruna AIF

 

Varje torsdag är den andra lik med mängder av Hockeyettan-snackisar för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att analysera.

Vi snackar om Hockeyettan-inslaget i JVM-truppen, kampen om seriesegrar som lever i alla serierna, spelaren som sabbade sin statistik, den avgrundsdjupa ekonomiska krisen i Surahammar, backen som lånas ut till SHL, återkomsten för ”the biggest showman you will ever see”, backen som tränar i Hockeyettan efter traumat, forwarden som väljer spel i BeNeLiga, Kalmar-värvningens debut, Strömsbros totala nedvik, streckstriden i norrserien, Borås totala sammanfall och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi med hänsyn till Surahammars tuffa situation funderar över vilka av spelarna ur truppen som kan komma att lämna och vilka klubbar i Hockeyettan de i så fall kan komma att hamna i. ”Surahammars smörgåsbord” helt enkelt. Dessutom dubbla gäster och succésegmentet ”Hockeystadens halleluja”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare