Patreon #190 Gubbarnas sista show

 Patreon #190 Gubbarnas sista show

 

Måndag betyder fullängdsavsnitt exklusivt för alla som stöttar oss via Patreon och nu finns avsnittet ”Patreon #190 Gubbarnas sista show” ute.

I dagens avsnitt snackar vi om de höga kraven på toppklubbarna, Hanvikens nya position, laget vars svaga höst skapar risk för kvalspel, en potentiell toppback, det positiva med att spelare lämnar Kristianstad, potentiella värvningar från utlandet, Hudiksvalls SHL-keeper, signalvärdena i Ljungby, om det är bra eller dåligt för KRIF att nå Allettan, Surahammars djupa ekonomiska kris, Kiruna IFs fall på eget grepp, streckstriden i Hockeyettan norra, Sundsvalls nya mäktiga matchställ, retroprojekt och en hel del annat.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare