FredagsTrashtalk #1 – ”Jag visste inte ens vad vi gav oss in på”

 FredagsTrashtalk #1 – ”Jag visste inte ens vad vi gav oss in på”

 

Premiär för vår nya fredagspodd temporärt kallad ”FredagsTrashtalk”.

Framöver kommer vi välkomna helgen genom att vrida och vända på ligans viktiga ämnen, presentera listor från veckan som gått och framförallt plocka in gäster för att få med rösterna runt omkring hela Hockeyettan.

I dagens avsnitt diskuterar vi ”botten åtta” i Hockeyallsvenskan och huruvida lagen skulle färga och tillföra något i Hockeyettan eller inte.

Kristianstads sportchef Christoffer Malm gästar och berättar om att lära sig Hockeyettan, att släppa lagets ledande spelare Jacob Grönhagen och om fler spelare i truppen har liknande kontraktsupplägg. Bland en hel del annat.

Hockeyettan-konnässören Krister Holm är också med och recenserar storfavoriternas inledning av säsongen samt tar tempen på utmanarna som också skulle kunna vara med och nosa på vårens kvalserieplatser.

Dessutom sjösätts den nya listan ”Hockeystadens Halleluja” med både sågning och hyllningar.

Idag finns avsnittet i de vanliga poddapparna, framöver kommer ”FredagsTrashtalk” först och främst publiceras via Patreon.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare