Hämtades med ambulans – nu lämnar keepern positivt besked

 Hämtades med ambulans – nu lämnar keepern positivt besked

 

Det heta derbyt mellan Borlänge och Falu IF fick avbrytas under en lång stund i den andra perioden efter att hemmakeepern Emil Ranehamn åkt på en otäck smäll och hämtades med ambulans. Nu lämnar keepern positivt besked.

Målvakten undersöktes på sjukhus under kvällen och meddelar att det trots smärta i nacke och huvud inte tycks vara någon allvarligare skada.

– Det var en försiktighetsåtgärd från läkarna på isen att tillkalla ambulans eftersom jag hade ont i nacken och huvudet. När jag kom till sjukhuset så röntgades nacken samt huvudet och läkarna tog prover. Proverna och röntgen såg bra ut och jag fick lämna sjukhuset vid 23:30. Jag har legat hemma under hela dagen med ont i huvudet och ont i nacken. Jag får nu skynda långsamt tillbaka, steg för steg, och komma tillbaka ännu starkare! Stort tack till alla därute för all omtanke, hälsar han via Borlänges Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare