Ännu mer podcast om Hockeyettan – nu lanserar vi FredagsTrashtalk

 Ännu mer podcast om Hockeyettan – nu lanserar vi FredagsTrashtalk

 

Säsongens häftigaste del med streckstrider (nåja), Allettor, transferdeadline och därefter även slutspel och kvalserie står för dörren och i takt med att Hockeyettan bara blir hetare väljer även vi att skruva upp vår podcast-frekvens.
Tillåt oss presentera – FredagsTrashtalk.

Varje vecka brukar vi publicera bonusavsnitt på Patreon i samband med våra ordinarie avsnitt. Bonusavsnitt där vi belyser specifika ämnen och tillåter oss att bli lite mer fördjupande. Nu bryter vi loss de segmenten och flyttar dem till fredagar. Men inte nog med det, vi utökar dem till att bli mer matiga, ”riktiga”, avsnitt.

Säg hej till FredagsTrashtalk (än så länge ganska mycket av ett arbetsnamn). En serie av avsnitt som skiljer sig ganska ordentligt från våra vanliga analyserande snackis-avsnitt och kommer som en kickstart på Hockeyettan-helgen.

På fredagarna kommer vi fortsätta vrida och vända på ligans viktiga ämnen, presentera ”Hockeystadens halleluja” från veckan som gått och framförallt plocka in gäster för att få med rösterna runt omkring hela Hockeyettan. Ibland fördjupande, ibland lite lättsammare, ibland på grund av de hetaste händelserna. Förhoppningsvis långt borta från de vanliga klyschorna.

Det första avsnittet, som släpps imorgon fredag 1 december, kommer finnas tillgängligt helt gratis på alla poddplattformar, men primärt är tanken att FredagsTrashtalk framöver kommer att tillgängliggöras via vår Patreon-sida (där vi älskar alla som stöttar oss och redan publicerar fullängdsavsnitt varje måndag). Det blir med andra ord ännu mer värt att vara en patreon.

Kort och gott planeringen för veckorna resten av säsongen ser ut ungefär så här:

Måndagar: Fullängdsavsnitt på Patreon
Torsdagar: Ordinarie fullängdsavsnitt (gratis) i alla poddappar
Fredagar: FredagsTrashtalk (för det allra mesta på Patreon)

Tre avsnitt i veckan framöver således. Hockeyettan och Mjörnbergs Trashtalk blir inte så mycket hetare än så.

För att kunna lyssna på allt material och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare