#292 Hockeystaden Boston i Jönköpingstrakten

 #292 Hockeystaden Boston i Jönköpingstrakten

 

Ny torsdag och nya Hockeyettan-rubriker under luppen för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om en succékanadensare, den otäcka målvaktsskadan i Borlänge, Trojas symptomatiska förlust, Kristianstads styrkebesked, de havererade streckstriderna, stjärnans telefon som kanske (?) började ringa, succélaget Vallentuna, att Mariestad har checkat ut, att Visby/Roma inte har hoppat av Hockeyettan, avhoppen i Tranås, Hanvikens framgång med doldisar och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får hålla sig till tåls då vi från och med nu bryter ut torsdagsbonusarna och flyttar dem till fredagar för att utöka dem till riktiga avsnitt med listor, analyser och inte minst gäster. Imorn är det premiär för ett nytt koncept, då i alla poddflöden, men framöver exklusivt för våra patreons varje fredag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare