#291 Rohdin vs Mannberg

 #291 Rohdin vs Mannberg

 

Torsdagen till ära dyker Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund ner bland de hetaste Hockeyettan-snackisarna.

Vi snackar om uttrar, den impact rutinerade stjärnspelarna Joachim Rohdin och Daniel Mannberg haft på sina lag i Hockeyettan, topplagsinställningen att inte låna, Mariestad-jinxen, lånet som byter klubb, spetsforwardens skada, att nu är det kört för Borås, kycklingdansen som målgest, en aningen oväntad tränarförändring, poängforwardens sista chans att leverera (?), HC Dalens brist på lyster och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar spotlighten mot Troja-Ljungby som tycks klämda mellan sin femårsplan och verkligheten. Frågetecknen hopar sig i takt med att resultaten uteblir och vi vrider och vänder på mycket av det som diskuteras kring klubben just nu. Allt från ambitioner, till lån, till spetsspelarnas uteblivna leverans och en potentiell vändning.  Vi diskuterar i  ”Frågetecknen kring Troja-Ljungby”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare