#290 Slagskott i krysset vs enhandsfattning

 #290 Slagskott i krysset vs enhandsfattning

 

Ny torsdag, nya Hockeyettan-rubriker för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att diskutera.

Vi snackar om ett supersnabbt mål, Falu IFs spräckta poängnolla och succévärvning, Lindlövens backkris, spännande streckstrider som är på gång, forwarden som vägrade kliva på bussen och nu tvingats lämna klubben, Sundsvalls sammanfall på bortaplan, Hudiksvalls tre raka nollor, publiksuccé när Hockeyettan flyttade in i Vida Arena, Alvestas framtid, Sebastian Borg-effekten, snygga mål och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi lyfter fram spelare som gör ett fint jobb i det tysta. Oavsett om det handlar om gnuggare eller poängspelare riktar vi fokus mot spelare som det borde snackas mer om.  Vi diskuterar i  ”Spelare som borde få större uppmärksamhet”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare