Tunga skadebesked – då blixtinkallas veteranbackarna

 Tunga skadebesked – då blixtinkallas veteranbackarna

 

Klubben har drabbats av några riktig tunga skadeavbräck, men kan i gengäld meddela att några riktiga veteranbackar blixtinkallas.

Nyköping tvingas meddela att anfallaren Linus Lundström kommer bli borta en längre tid med ett skadat korsband och att likaledes knäskadade Albin Kedbrant missar resten av grundserien. Samtidigt går backarna Alexander Stensson och Tim Thorsén småskadade.

Därför kallar klubben in de två Hockeyettan-veteranerna Robin Axbom och Fredrik Lindblom som spelat på lägre nivå den här säsongen.

”Två minst sagt rutinerade killar vi känner sedan tidigare. De har varit igång i sina respektive klubbar och de kommer hjälpa oss med ett lugn & rutin i de andras frånvaro”, skriver Nyköping på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare