#289 Garpenlöv skulle passa i Hockeyettan

 #289 Garpenlöv skulle passa i Hockeyettan

 

Traditionsenligt diskuterar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund de senaste snackisarna från Hockeyettan.

Vi snackar om Visbys perspektiv på Djurgårdens ”Säcken”-jakt, huruvida Johan Garpenlöv skulle passa som coach i Hockeyettan, Enköpings väntade tränarförändring, Nicklas Lidströms 58 söner, tränaren som sociala medier-profil, stjärnan som kanske borde dumpas (om det går?), kanadensaren som kanske borde få en andra chans i ligan, problemet när fjärdekedjan ligger högt i interna poängligan, Eskilstuna Lindens uppryckning, tröjor utan namn och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi den här veckan gör en backspecial och lyfter fram de försvarare som hyllas bör utifrån poängligan, men också kategorierna offensiva ess, generaler, doldisbackar och utropstecken.  Vi diskuterar i  ”Backspecial”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare