Lånar in landslagsmeriterad Luleå-junior

 Lånar in landslagsmeriterad Luleå-junior

 

Den unge forwarden har fått byta om till flera SHL-matcher den här säsongen, men främst öst in poäng i juniorlaget. Nu lånas han ut för spel i Hockeyettan.

Den landslagsmeriterade Luleå-junioren Joel Kant kommer spela för Piteå framöver.

– Dialogen med Luleå och Kalle Fabricius inleddes igår måndag och idag har vi gjort klart att Joel lånas in på obestämd tid. Men vi är väl medvetna om att Luleå kan återkalla Joel vid behov. Har även pratat med ”Bulan” och fått goda referenser på Joel som vi även sen tidigare har koll på och han är klar för spel med oss redan imorgon onsdag hemma mot Kalix, säger Piteås tränare och sportchef Mikael Aaro på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare