#288 Lägenhet med utsikt över Fylleån

 #288 Lägenhet med utsikt över Fylleån

 

Ny torsdag, nya Hockeyettan-rubriker för  Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att diskutera.

Vi snackar om den mentala aspekten av en prestation, Falu IFs tränarförändring, 400 000-kronorsmannen, transparenta Boden, Mikael Tisells genidrag, backkritik, knäskador på nyckelspelare, adderad Bofors-anda, avstängning för icingilska, sportchefen som går från klarhet till klarhet och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi halvvägs in i seriespelet tittar närmare på statistiken och diskuterar de spelare som står ut i allehanda poäng- och plus/minus-ligor. Vi lyfter dessutom snygg statistik och funderar över publiklag.  Vi diskuterar i  ”Så tänker vi om toppresterarna”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare