#287 Talangfabriken och rullatormaffian

 #287 Talangfabriken och rullatormaffian

 

Inte ens sjukstuga och konstant stigande feber stoppar  Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund från att nagelfara det viktigaste från Hockeyettan.

Vi snackar om sportchefen i festliga hängslen, serieledarna Halmstad Hammers, pressen på Troja och Borås, keepern det är synd om, taktiken som inte verkar funka, backundret och backbristen, profilen som färsk huvudtränare, målvakten som stod bakom en sanslös vändning, en lång avstängning efter domarkontrovers, lånen som presenterade sig direkt och ställer frågan när de allsvenska bänknötarna egentligen ska lånas ut? Bland en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi inspirerade av Huddinges taktik att damma av pensionerade backar till sin trupp lyfter fram ett helt koppel av pensionerade eller nedvarvande försvarare som kanske skulle kunna övertalas till en comeback. Bara för sportcheferna att plocka fram anteckningsblocket.  Vi diskuterar i  ”Backarna ettans sportchefer bör ringa”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare