Värvas till Hockeyettan efter flera säsonger i allsvenskan

 Värvas till Hockeyettan efter flera säsonger i allsvenskan

 

Forwarden gjorde succé när han fick kliva fram i Hockeyallsvenskan för Södertälje och har även representerat Vita Hästen. Nu väntar spel i Hockeyettan.

Anfallaren Rasmus Kahilainen ansluter till Nyköping i Hockeyettan östra.

”Vi har sedan en tid kollat efter en forward då vi bara har varit 11 i a-truppen. Rasmus hade vi kontakt med tidigt och det känns såklart väldigt roligt att det nu är klart. Han kommer tillföra ett hårt jobb, ett aggressivt spel & han är en härligt karaktär på isen som har potential att bli en riktig publikfavorit. Tidigare har han visat att han även producerar en hel del poäng och vi tror att han nu kommer kunna utveckla det ytterligare”, skriver Nyköping på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare