#286 Inte direkt moralens väktare

 #286 Inte direkt moralens väktare

 

Traditionsenligt på torsdagar dyker  Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund ner bland viktiga Hockeyettan-snackisar.

Vi snackar om det möjligtvis är så att Brödernas är 08-hockeyns hopp, om det östra serien redan är avgjord, Nyköpings vassa värvning, ett offsidemål, heta känslor efter match, underhållande målvaktsspel, ett minst sagt kontroversiellt lån, norrseriens intressedödande upplägg, bottenlagets starka facit, vad som händer med Karlskrona när Joachim Rohdin lämnar, namnförbistring, att Surahammar inte släpper spelare trots kärv ekonomi och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar kring när det är läge att börja fundera på en tränarförändring, vilka frågor klubbar i utsatta positioner måste ställa sig och vilka av tränarna i årets Hockeyettan-upplaga som börjar hänga riktigt löst.  Vi diskuterar i  ”Tränarna som borde hänga löst”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare