#285 Till Hockeyallsvenskan inom fyra år

 #285 Till Hockeyallsvenskan inom fyra år

 

Veckans ordinarie podcast-avsnitt är här och  Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund följer upp viktiga Hockeyettan-snackisar.

Vi snackar om Hanvikens supernolla, backbryderier, ordföranden som sponsrat mittcirkeln, en ny fyraårsplan mot Hockeyallsvenskan, ett derby långt under förväntningarna, stjärnans kaffedoping, problemet med spetsens leverans, olika självförtroende med och utan förstekeepern, en borttagen banderoll med kränkande budskap, målvaktens fiskehån, slaktonsdag i söderserien, Clemensnäs första seger, den svåranalyserade norrserien och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot lagen som har startat säsongen riktig svagt. Vi funderar över spelet, mentaliteten och tittar på kommande spelschema när vi försöker reda ut om det snart är dags för storkris eller inte.  Vi diskuterar i  ”Vilka av krislagen har störst möjlighet att vända säsongen?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare