#284 Bengalbrännarbesvikelsen

 #284 Bengalbrännarbesvikelsen

 

Säsongen i Hockeyettan är äntligen igång på riktigt och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund följer upp de viktigaste snackisarna från de första omgångarna.

Vi snackar om imponerande insatser i premiären, klubben som sågar sina stökiga fans, publiksuccéer, avstängningar för physical abuse of official, Joachim Rohdins intåg i Karlskrona, kavajerna som inte får lägga sig i det sportsliga i Väsby, femmålsskyttar, lagen som fått en bedrövlig start, svaga nykomlingar, en dumpad importspelare, den lysande backsidan som bara är till låns, svajigt passningsspel, Dick Axelssons avsked och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi utifrån vad klubbarna själva har angett och våra egna uppskattningar inom givna ramar gör en ranking över vad ligans 40 klubbar har i spelarbudget. Vilka satsar mycket respektive lite och hur står de sig i förhållande till varandra?  Vi diskuterar i  ”Spelarbudget-ranking – så mycket lägger klubbarna i Hockeyettan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare