Två nyckelspelare avstängda i lördagens premiärmatcher

 Två nyckelspelare avstängda i lördagens premiärmatcher

 

I den avslutande träningsmatchen hamnade de två spelarna i luven på varandra och fortsatte slåss när en domare gick emellan. Därför stängs de båda nu av inför premiären.

Borås får klara sig utan backen Filip Bratt de närmaste tre matcherna och i Mariestad stängs Anton Blomberg av lika många matcher för physical abuse of officials, plus två ytterligare för en knätackling.

”Han bestraffas med två matchers avstängning för en knätackling och fick ytterligare tre matcher för physical abuse of officials, där han efter tacklingen hamnade i bråk med både en domare och Borås Filip Bratt”, skriver Hockeyettans officiella Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare