#283 Smakprov: 40 lag på 10 dagar

 #283 Smakprov: 40 lag på 10 dagar

 

Premiärhelgen är här och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund bjuder därför på ett smakprov av det mustiga uppsnacket.

Den senaste tiden har vi snackat upp samtliga 40 Hockeyettan-lag och analyserat dem utifrån punkterna utropstecken, frågetecken, stjärnan, jokern, förstekeepern och slagkraften i serien ”40 lag på 10 dagar” via vårt Patreon-konto. Totalt någonstans mellan 12 och 13 timmars analyspodd inför kommande säsong och som uppladdning inför helgen bjuder vi nu på smakprov i form av fyra av avsnitten. I dagens podd kan ni höra våra avsnitt om Alvesta, Hanviken, Lindlöven och Sundsvall.

Alla som stöttar via Patreon får naturligtvis tillgång även till de övriga 36 delarna i poddserien ”40 lag på 10 dagar” och under dagen släpper vi dessutom fyra ytterligare avsnitt där vi går igenom alla fyra serier med kommentarer om samtliga lag och tippar sluttabellerna. ”Så slutar Hockeyettan norra/västra/södra/östra” hör ni också via Patreon.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare