#281 Karlskronas bryderier

 #281 Karlskronas bryderier

 

Ny torsdag och nytt Hockeyettan-snack för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om att det blivit en kortare väg till att ställa in på grund av sjukdom, skadade spelare, en nordamerikan som slutligen anländer, att träna powerplay, Kalmar-backen till Hockeyettan, en kanadensare på Hockeyettan-marknaden, Lindlövens finske back, Clemensnäs eventuella samarbete med Skellefteå AIK, Karlskronas bryderier och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi med viss vägledning riktar fokus mot strömmen av finska Mestis-spelare in i Hockeyettan och reflekterar över varför de skiljer sig så mycket i klass och hur man egentligen ska bära sig åt för att scouta dem på ett vettigt sätt.  Vi diskuterar i  ”Att (ep-)scouta finländare”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare