Oddssättarnas skräll – ”storfavorit i Hockeyettan norra”

 Oddssättarnas skräll – ”storfavorit i Hockeyettan norra”

 

De första oddsen inför kommande säsong i Hockeyettan har dykt upp och oddssättarna bjuder på något av en skräll.

Det är klart att Hudiksvall förväntas vara med i toppen av Hockeyettan norra, men när Coolbet sätter sina odds tar de inte hänsyn till att klubben satsat på en orutinerad tränare och byggt om i stort sett hela sin backsida utan pekar ut laget som solklar favorit.

– I våra ögon är Hudiksvall en mycket stark kandidat till att äntligen klättra i seriesystemet. Ett redan starkt och erfaret lag har spetsats med tre spelare från Hockeyallsvenskan där det ska bli extra intressant att följa talangen Karl Umegård som lånas in från Modo, säger spelbolagets marknadschef Petter Lundmark i ett pressmeddelande.

Här är bolagets samtliga odds inför säsongen i Hockeyettan Norra.

Hudiksvall 1.55
Boden 2.85
Piteå 7.50
Sundsvall 26
Kalix 51
Strömsbro 51
Clemensnäs 101
Kiruna IF 201
Vännäs 301
Örnsköldsvik 501

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare