#278 Nyköpings tjeckiska landslag

 #278 Nyköpings tjeckiska landslag

 

Ny vecka och nya Hockeyettan-rubriker att diskutera för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om att lokaltidningar ska sända matcherna, Karlskronas jakt på publikrekord, det tjeckiska landslaget som spelade i Hockeyettan-tröjor, kommande visiteringar, viktiga spelare som klivit av från sina klubbar, ineffektivitet, Tranås tilltänkta spets, nyförvärven som levererade direkt i träningsmatchdebuten och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över hur viktigt det egentligen är med erfarenhet från ligan för att lyckas. Vi listar klubbarna vars spelare spelat flest respektive minst matcher i Hockeyettan och hur det påverkat och kommer påverka resultaten.  Vi diskuterar i  ”Hur viktigt är det med ligaerfarenhet?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare