#275 Fredrik Johansson

 #275 Fredrik Johansson

 

”Det är Fredrik Johansson att ha en stor passion till det jag gör”

Efter en lång och gedigen karriär som tränare i Hockeyettan spenderade han den gångna säsongen som head coach i den norska högstaligan med Stjernen. I veckans avsnitt sätter sig Fredrik Johansson vid mikrofonen för att blicka både framåt och bakåt.

Det blir snack om att misstänka att man har adhd, ett annorlunda sätt att hitta intresset för ledarskap, röran i Hudiksvall, att hantera sorg och bekymmer så att det inte påverkar laget, att bli sedd som glädjespridare snarare än skicklig hockeyperson, den stormiga tiden i Nyköping, hur Adam Reideborn hamnade i Kumla, hur underdogen Halmstad kunde ta sig till både Hockeyettan-final och kvalserien, det trista avslutet när allt skar sig i Halmstad, att vara en citatmaskin, drivet att bli mästare och väldigt mycket mer.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Fredrik Johansson blickar tillbaka på sina år i Hockeyettan och lyfter upp stora profiler som på ett eller annat sätt korsat hans väg. Med snack om forwarden som skaffade hund trots hundallergi, spelaren som spelade The Kristet Utseende i omklädningsrummet, en lagspelare utöver det vanliga, en tjurig kapten, norrlänningen som skulle fundera, att prata som bäst engelska när man är arg och kaptener som brinner av i tränarens ställe, bland en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare