#274 Robin Wallin

 #274 Robin Wallin

 

”Själva hockeydelen, min hälsa klarar inte det längre”

Han tog sig hela vägen till Hockeyallsvenskan och hade intresse från SHL, men blickar man tillbaka kantades hans karriär av ideliga skador och tveksam tajming där han blev utkonkurrerad när han spelade som bäst. Efter att ha tvingats avsluta sin karriär i förtid sätter sig målvakten Robin Wallin vid mikrofonen och reder ut om han i själva verket hade en ”motgångskarriär”.

Det blir snack om känslorna inför att behöva pensionera sig i förtid, hanteringen av hjärnskakningar inom hockeyn, att ha träningsvärk i hjärnan, spelare som slutade prata med honom när han gjorde en förbjuden övergång, skillnaden på Mariestad och Skövde, varför Skövde alltid misslyckas i Allettan, att skaffa sig självinsikt, att bli headhuntad till en nystart i Stockholm, jobbet på ett högsäkerhetsfängelse och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Robin Wallin listar de sex målvakter som inspirerat honom mest genom karriären. Med snack om att bli ignorerad av sin stora idol, damage control på Twitter, målvakter utan teknik, ett sanslöst pannben, att bli psykad av rivalen och en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare