De tackar JA till platsen i Hockeyettan

 De tackar JA till platsen i Hockeyettan

 

Betänketiden blev inte särskilt lång, efter att ha gått igenom förutsättningarna noggrant står det klart att svaret blir ja på frågan om spel i Hockeyettan.

Mjölby väljer att tacka ja och ersätter därmed Köping i Hockeyettan västra.

– Skitkul! Det är nu jobbet börjar med att få till det här gemensamt i föreningen. Sportsligt är det ett ganska stort steg, föreningsmässigt kommer det också att påverka med lite mer arbete kring matcher och så. Framför allt att behålla den stämning vi har haft. Nu när vi är klubb nummer två i Östergötland sportsligt vill vi behålla den publik vi haft och till och med öka, säger sportchefen Anders Tingman på Mjölbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare