#273 Jakob Karlsson

 #273 Jakob Karlsson

 

”De säger det i laget ibland, hur länge ska Jakob Karlsson få bestämma i Hockeyettan?”

Trots, eller kanske på grund av (?), att han är en udda fågel i den stereotypa hockeydammen är Vimmerbys Jakob Karlsson en av de där spelarna som blivit profiler i Hockeyettan och är still going strong. I veckans avsnitt sätter han sig vid podcast-mikrofonen och reflekterar över karriären.

Det blir snack om att inte riktigt passa in, självmordspoesi, att alltid snubbla på mållinjen, en tydlig känsla för rätt och fel, kontroverserna med Nybro och Troja-Ljungby, dilemmat att vara kapten i laget hans tidning bevakar, skillnaden på att vara gnällig eller kritisk och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Jakob Karlsson funderar lite kring vilka som kan tänkas bli topplag kommande säsong, sina känslor kring lagen, vassa spelare han spelat med och mot, laget som mest har barn på läktaren och en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare