#271 Anton Blomberg

 #271 Anton Blomberg

 

”Det är väl ingen som tycker om mig i Hockeyettan”

Han skulle nog kunna beskrivas som urtypen av spelare man vill ha i sitt eget lag men avskyr att se hos motståndarna, men lyssnar man runt tycks det vara fyra ord som ramar in hockeyspelaren Anton Blomberg – storskytt, provokatör, glädjespridare och humörspelare. I veckans avsnitt sätter sig Mariestad-forwarden vid mikrofonen och funderar kring om det är en vettig beskrivning av honom.

Det blir snack om att vinna förtroendet som Skövde-spelare i Mariestad, det stenhårda skottet, ambivalensen inför Hockeyettan, att bli utbuad av hemmapubliken, den förbjudna övergången mellan Skaraborgsrivalerna, de ständiga klubbytena, att stänga den allsvenska dörren och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Anton Blomberg reflekterar över spelare och lag som är extra heta på isen, ett minst sagt bryskt välkomnande till Hockeyettan, klubben det nästan är lite otäckt att möta och spelaren han förväntar sig att gå i klinch med i vinter. Bland en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Avsnittet presenteras i samarbete med GemTicket

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare