#269 Kosläpp och maktkamp

 #269 Kosläpp och maktkamp

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om Mariestads nya logga, spelare som väljer division 3, maktkampen i Huddinge, situationen där Kalmar erbjuds Kristianstads allsvenska plats, spännande rekryteringar till positionen som assisterande och målvaktstränare, en sportchef som lämnar, de senaste övergångarna och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över Visby/Roma och en framtid som ser ut att kunna bli ganska ljus. Är det rent av så att en storsatsning ligger på ritbordet och i vilket ljus ska man i så fall se årets trupp? Vi diskuterar i  ”Visby/Roma – ett första steg mot en storsatsning”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Avsnittet presenteras i samarbete med GemTicket.

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare