#267 Klubbarna med potential att etablera sig i Hockeyallsvenskan

 #267 Klubbarna med potential att etablera sig i Hockeyallsvenskan

 

Brett Hockeyettan-fokus med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Många klubbar i Hockeyettan skulle rent sportsligt kunna snubbla upp i Hockeyallsvenskan och ännu fler har drömmar och ambitioner om att göra det. Men vilka har egentligen potentialen att ta klivet upp och sedan kliva in i en kostym som gör att de på riktigt kan etablera sig som en slagkraftig spelare i miljön en nivå upp? I dagens avsnitt tar vi ett bredare grepp och funderar över vilka klubbar som har förutsättningar nog att lyckas…och vilka som inte har det.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot den stundande helgens årsmöte i ligaorganisationen Hockeyettan och funderar över vilka brännande frågeställningar som kan tänkas komma upp på agendan. Vi diskuterar i  ”Vilka blir de viktiga frågorna på Hockeyettans årsmöte?”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Avsnittet presenteras i samarbete med GemTicket.

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare