#266 Även sportchefer har stora drömmar

 #266 Även sportchefer har stora drömmar

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om poängsprutan som lägger av, Strömsbro som kan komma att dra sig ur, transferdeadline som flyttas, Dick Axelssons förlängning med Väsby och ett drömnamn som hans lekkamrat, en transatlantduo som återförenas, övergångsrykten, svaga nykomlingsbyggen, Hudiksvalls backsida, lösningen på Nyköpings impotens, Blekinge-rykten, en avpolletterad trotjänare och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar spotlighten mot Vimmerby. Vad är det egentligen som saknas för att laget ska lyckas med det sista lilla och ta sig förbi sista slutspelsteget? Hur ser lagbygget ut inför kommande säsong, vad behöver truppen fortfarande spetsas med och var ska klubben hitta de pusselbitarna? Vi diskuterar i  ”Vimmerby – vad är det sista lilla som saknas?”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Avsnittet presenteras i samarbete med GemTicket.

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare