Permanent övergång för Gregers son

 Permanent övergång för Gregers son

 

Säsongen som gick spelade forwarden en handfull matcher i klubben som utlånad från Färjestads J20, till kommande säsong gör han en permanent övergång.

Det blir spel i Skövde kommande säsong för forwarden Alexander Artursson, som är son till den gamle backen Greger Artursson.

– Jätteroligt att Alexander kommer hit! Han visade på träning och match när han var här i vintras att han har stor potential. Han är rörlig på rören och är väldigt skolad i spelet både med och utan puck, dessutom smälte han in jättefint i gruppen när han var här senast. Så det ska bli väldigt roligt att följa hans utveckling här hos oss. Vi tror att det finns stor potential här, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare