Forwarden får nytt förtroende hos Allettan-laget

 Forwarden får nytt förtroende hos Allettan-laget

 

Inför den gångna säsongen värvades forwarden från seriekonkurrenten Segeltorp. Nu får han möjligheten att stanna.

Hanviken förlänger kontraktet med anfallaren Daniel Nilsmats.

– Nisses påskrift var central redan när säsongen var över, och tidigt kände båda parter att vi ville fortsätta. Daniel är en spelare som alla lag vill ha i den bemärkelsen att han alltid kommer till jobbet och jobbar hårt. Vilket gör att hans lägsta nivå dagligen är väldigt hög. Ju längre säsongen led ju mer kom Nisse till sin rätt och mot slutet av Allettan och slutspelet så var Nisse en av våra bästa forwards. Vi tror att kommande säsong kommer Nisse börja där han slutade och det ska bli oerhört spännande att följa den utvecklingen, säger den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare