#264 Lagen som blir starkare och svagare säsongen 23/24

 #264 Lagen som blir starkare och svagare säsongen 23/24

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och veckans vikarie Krister Holm.

Vi snackar om en stark tränarrekrytering, kapplöpningen om en andraplats i Stockholm, duster med Västerås-supportrar, Instagram-hetsen och Vimmerbys supporterspelare, men ger oss framförallt i kast med att reda ut vilka lag som ser ut att bli starkare respektive svagare jämfört med säsongen gick. Bland mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar kring Mariestads spetsiga lagbygge. På papperet ser det ut som ett av klubbens starkaste material på många år, men finns det några svagheter? Mariestad-kännaren Krister Holm svarar på Mjörnbergs attacker när han försöker sticka hål på hajpen och hitta de svaga punkterna i lagbygget. Vi diskuterar i  ”Supporterns försvar – finns det svagheter i Mariestad?”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Avsnittet presenteras i samarbete med GemTicket.

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare