#263 Lagen som kan dra sig ur

 #263 Lagen som kan dra sig ur

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om kaoset kring serieupplägget, lagen som kan dra sig ur, ”Trucken” 1 och 2, viktiga trotjänarförlängningar, den mäktige härföraren som lägger av när Nybro går upp i Hockeyallsvenskan, övergångar som inte verkar vara förbjudna längre, Mariestads mäktiga lagbygge, Karlskronas tystnad, nykomlingens starka värvningar, en doldis i Ö-vik och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi fokuserar på Hudiksvall. Klubben som återigen snubblade på kvalseriens mållinje och nu står med en trupp som ekar oroväckande tom. Hur bör de bygga framöver, hur ser klubbens strategi ut och vilka kommer de träningsspela mot? Vi diskuterar i  ”Vägen framåt för Hudiksvall”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Avsnittet presenteras i samarbete med GemTicket.

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare