Den spelskicklige trotjänaren gnuggar vidare

 Den spelskicklige trotjänaren gnuggar vidare

 

Anfallaren har många långa säsonger bakom sig i klubbens tröja och siktar nu framåt mot ytterligare en, revanschsugen efter en säsong som bara blev halvdan.

Forwarden Marcus Andersson förlänger med Vallentuna.

– Marcus började säsongen sent i höstas och hade lite svårt att komma in i det. I mina möten med Marcus har han varit väldigt revansch sugen och visat stort vilja att vara med i våran resa och process kommande nästa säsong. Han vill komma upp i nivå igen och bli ledare i laget på alla sätt och vis. Kontinuitet är viktigt i lagbygget så jag är jätte glad att Marcus stannar hos oss på nästa säsong, säger tränaren och sportchefen Jussi Salo på Vallentunas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare